Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Florián Meričko
16. februára 2023, 14:01
Čas čítania 0:40

Lacný obchod Action otvorí ďalšie predajne na Slovensku. Poznáme nové lokality predajní s produktmi za menej ako euro

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Slováci sa môžu tešiť na nové lacné supermarkety vo viacerých častiach krajiny. Po novom plánujú otvoriť predajne aj na strednom Slovensku.

Slováci sa môžu tešiť na ďalšie predajne holandského obchodného reťazca Action. Čoskoro otvorí svoju prvú predajňu v Bratislave.

Pracovné ponuky spoločnosti Action naznačujú, že nové predajne čoskoro zavítajú aj do Trnavy, Zvolena či Martina. O prevádzke, ktorú holandská firma otvorí na východnom Slovensku, sme informovali už pred niekoľkými dňami.

V ponuke na webovej stránke spoločnosti momentálne zverejnili zoznam viacerých pracovných ponúk, ktoré sa pokúšajú v blízkom čase obsadiť. „Action funguje podľa svojho mena – akčne. Sme veľmi ambiciózni, plní energie a pomáhame si. Pokračujeme v raste po celej Európe,“ približujú na webe.

Okrem manažérskych pozícií hľadá holandský supermarket s lacnými produktmi aj brigádnikov a zamestnancov prvých slovenských predajní. 

Holandský velikán medzi supermarketmi

Action má predajne po celej Európe a Slováci ho poznajú najmä zo susedného Rakúska a Česka. Supermarket láka na sortiment bežnej spotreby do domácnosti, oblečenie a sladkosti. Na slovenskom trhu chce konkurovať predajniam ako Pepco, Kik a Tedi. Zákazníci v ňom nájdu viac ako 1 500 produktov lacnejších ako 1 euro a drvivá väčšina produktov stojí menej ako 5 eur.

Action
Zdroj: 3i Group
Domov
Zdieľať
Diskusia