Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
13. februára 2023, 16:49
Čas čítania 0:44

Stratil som pamäť a mal som kŕče, ospravedlňuje sa vodič BMW, ktorý v Košiciach usmrtil troch ľudí. V odkaze prosí o odpustenie

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Odkaz médiám uverejnil v mene realitnej kancelárie, ktorú vlastní.

Vodič, ktorý spôsobil tragickú dopravnú nehodu v centre Košíc, pri ktorej vyhasli tri životy, uverejnil verejné ospravedlnenie. Košičan Ivan M., šofér havarovaného BMW, využil ako platformu mailovú adresu realitnej kancelárie AA Reality Košice, s. r. o., ktorej je majiteľom a konateľom. Podľa portálu Topky.sk žiada o odpustenie.

Pri zrážke prišli o život dvaja ľudia, vodič vozidla Škoda a chodkyňa. Treťou obeťou sa stala žena, ktorú vo veľmi vážnom stave previezli po havárii do nemocnice, kde zraneniam podľahla. 43-ročný Ivan M. dnes sedí vo väzbe, z ktorej prosí o odpustenie v správe adresovanej rodinám pozostalých.

„Vážené smútiace rodiny, vážení pozostalí, s hlbokým zármutkom a žiaľom sa touto cestou chcem úprimne ospravedlniť rodinám, ktorým som svojím konaním spôsobil nesmierny žiaľ a zármutok, ktorý prežívate. Je mi nesmierne ľúto, že vôbec došlo k tejto tragickej nehode. Pri strate pamäti a kŕčoch som sa rútil ani sám neviem kam. Spôsobil som obrovské nešťastie. Okrem môjho ospravedlnenia, ktoré myslím úprimne a s pokorou, si uvedomujem všetky následky. Strata blízkych je vždy najbolestnejšia. Moja duša krváca a prijme trest aj pokánie. Odpustite mi, veľmi, veľmi Vás prosím. I. M.,“ napísal vodič.

Domov
Zdieľať
Diskusia