Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
13. februára 2023, 11:39
Čas čítania 0:21

Šoférka vošla do protismeru na diaľnici z Košíc do Prešova, lebo mala 1,7 promile. S rozbitým autom zostala stáť uprostred cesty

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Žena je obvinená z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

V nedeľu 12. februára v neskorších večerených hodinách šoférovala 48-ročná vodička po  diaľnici D1 v smere od Košíc na Prešov v protismere.

Po chvíľke šoférovania však narazila do betónovej zábrany stredového deliaceho pásu a do dopravného značenia „Pozor, kontrola“. Poškodené auto zostalo stáť v protismere a na miesto činu bola privolaná policajná hliadka. 

Po vykonanej dychovej kontrole vodičke namerali viac ako 1,7 promile. „Vodička bola na mieste zadržaná, umiestnená do cely policajného zaistenia a poverený príslušník PZ jej vzniesol obvinenie pre prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky,“ píše polícia na sociálnej sieti.

Domov
Zdieľať
Diskusia