Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR Martin Adam Pavlík
28. januára 2023 o 11:44
Čas čítania 0:31

Žena, ktorá v Handlovej zabila svojho muža, je už obvinená. V čase vraždy bola opitá, hrozí jej až 25 rokov za mrežami

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené
Žena, ktorá v Handlovej zabila svojho muža, je už obvinená. V čase vraždy bola opitá, hrozí jej až 25 rokov za mrežami
Zdroj: Refresher

Ak ju odsúdia, za mrežami pobudne desiatky rokov.

V piatok sme informovali o ďalšej tragédii na Slovensku. Stala sa tentoraz v Handlovej, kde 34-ročná žena bodla svojho manžela priamo do srdca. Privolaní záchranári mu už nedokázali pomôcť. 

Podľa agentúry TASR už krajský policajný vyšetrovateľ v Trenčíne ženu obvinil z obzvlášť závažného zločinu vraždy v Handlovej. Informovala o tom trenčianska krajská policajná hovorkyňa Katarína Kuzmová.

„V nočných hodinách v rodinnom dome v Handlovej malo dôjsť medzi manželmi najskôr k slovnej a následne aj k fyzickej potýčke, ktorá sa skončila úmyselným usmrtením 38-ročného muža,“ uviedla hovorkyňa.

„Manželka ho mala bodnúť kuchynským nožom do ľavej strany hrudníka, utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol,“ dodala s tým, že žena bola pod vplyvom alkoholu.

Vyšetrovateľ spracoval návrh na väzobné stíhanie, rozhodne o ňom súd. V prípade dokázania viny hrozí žene trest odňatia slobody až na 25 rokov.

Domov
Zdieľať
Diskusia