Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR Martin Adam Pavlík
28. januára 2023, 11:44
Čas čítania 0:31

Žena, ktorá v Handlovej zabila svojho muža, je už obvinená. V čase vraždy bola opitá, hrozí jej až 25 rokov za mrežami

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené
Žena, ktorá v Handlovej zabila svojho muža, je už obvinená. V čase vraždy bola opitá, hrozí jej až 25 rokov za mrežami
Zdroj: Refresher

Ak ju odsúdia, za mrežami pobudne desiatky rokov.

V piatok sme informovali o ďalšej tragédii na Slovensku. Stala sa tentoraz v Handlovej, kde 34-ročná žena bodla svojho manžela priamo do srdca. Privolaní záchranári mu už nedokázali pomôcť. 

Podľa agentúry TASR už krajský policajný vyšetrovateľ v Trenčíne ženu obvinil z obzvlášť závažného zločinu vraždy v Handlovej. Informovala o tom trenčianska krajská policajná hovorkyňa Katarína Kuzmová.

„V nočných hodinách v rodinnom dome v Handlovej malo dôjsť medzi manželmi najskôr k slovnej a následne aj k fyzickej potýčke, ktorá sa skončila úmyselným usmrtením 38-ročného muža,“ uviedla hovorkyňa.

„Manželka ho mala bodnúť kuchynským nožom do ľavej strany hrudníka, utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol,“ dodala s tým, že žena bola pod vplyvom alkoholu.

Vyšetrovateľ spracoval návrh na väzobné stíhanie, rozhodne o ňom súd. V prípade dokázania viny hrozí žene trest odňatia slobody až na 25 rokov.

Domov
Zdieľať
Diskusia