Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Radka Klučárová
27. januára 2023, 11:48
Čas čítania 0:45

Slováci vo veľkej ankete vybrali najlepších zamestnávateľov roku 2022. Poznáme výsledky, z ktorých niektoré prekvapili

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Ľudia mali možnosť o víťazovi ankety Najzamestnávateľ rozhodnúť vo viacerých kategóriách.

Spoznali sme mená najlepších zamestnávateľov na Slovensku. Portál Profesia.sk už jedenásty raz vyhlásil anketu Najzamestnávateľ, do ktorej sa tentokrát v hlasovaní zapojil rekordný počet ľudí. O víťazovi napokon rozhodlo vyše 119 000 hlasujúcich.

Podľa ankety je pre pracovníkov pri výbere zamestnania dôležitý kolektív a ľudia, ktorí ho tvoria, ale aj meno spoločnosti a platové podmienky. Do rozhodovania ľudí sa premietli aj ponúkané benefity, napríklad flexibilný pracovný čas, 13. a 14. plat, možnosť práce z domu či ponúkaná dovolenka.

lidl
Zdroj: Lidl

Vyhrávali aj menej známe firmy

Ľudia mali možnosť o Najzamestnávateľovi rozhodnúť vo viacerých kategóriách. 

V kategórii cestovný ruch zvíťazila firma Medusa, v štátnej a vo verejnej správe si zase ľudia najviac pochvaľovali prácu pre Sociálnu poisťovňu.

V stavebníctve dominuje Peikko Slovakia s.r.o., v doprave zvíťazil Dopravný podnik Bratislava. Spoločnosť Agel triumfovala v kategórii nemocnice a zdravotná starostlivosť.

V kategórii IT a telekomunikácie hlasujúci vybrali za víťaza Takeda Pharmaceuticals Slovakia, v bankovníctve dominuje finančná skupina Partners.

Medzi centrami zdieľaných služieb vyhrala firma Henkel, vo výrobe a priemysle Slovenské elektrárne a na záver v kategórii obchod a služby zvíťazil Lidl.

Kompletný zoznam víťazov na prvých troch priečkach v jednotlivých kategóriách nájdeš priamo na webe Profesia.sk.

Domov
Zdieľať
Diskusia