Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adéla Ježková
19. januára 2023 o 6:51
Čas čítania 0:40

Ivana Trump myslela v závete na pestúnku aj yorkshira. Donald Trump nedostane ani cent

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Po smrti Ivany Trump v júli 2022 bol jej majetok v hodnote 34 miliónov dolárov rozdelený medzi jej deti, priateľov a charitatívne organizácie.

Zosnulá česko-americká podnikateľka v závete dôkladne rozpísala všetko, čo malo v jej živote hodnotu: svojho yorkshirského teriéra, oblečenie, šperky, kožušiny a nehnuteľnosti v hodnote desiatok miliónov dolárov.

Väčšinu majetku venovala svojim deťom – Donaldovi Trumpovi mladšiemu, Ivanke Trump a Ericovi Trumpovi. Tí tak získali kontrolu nad jej luxusným domom na Upper East Side v New Yorku, ktorý sa podľa portálu Forbes v súčasnosti snažia predať za viac ako dvadsaťšesť miliónov dolárov. Deťom Ivana Trump odkázala aj nehnuteľnosť vo Francúzsku a v Českej republike.

Nezabudla ani na svoju bývalú pestúnku, ktorej odkázala byt na Floride v hodnote jedného milióna dolárov, uvádza denník Insider. K domu získala aj milovaného yorkshira menom Tiger. 

Magazín NY Mag poznamenal, že pokiaľ Donalda Trumpa vyradenie zo závetu rozrušilo, nedal to najavo. Niekoľko dní pred účasťou na pohrebe ju v rozhovore opísal slovami: „Bola úžasná. Krásna vo vnútri aj navonok.“

Ivana Trump zomrela na následky zranení, ktoré utrpela pri páde vo svojom byte, čo neskôr potvrdila pitva. Príčinou smrti sedemdesiattriročnej podnikateľky boli tupé nárazy do trupu.

Domov
Zdieľať
Diskusia