Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Daniel Mikolášik
17. januára 2023, 18:24
Čas čítania 0:49

Známy ruský MMA zápasník zomrel záhadnou smrťou vo vlaku. Čečenského vodcu Kadyrova nedávno prosil o pomoc

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Na tele športovca vraj našli známky po násilnej smrti, útočník ho údajne udusil vankúšom.

Ruského MMA zápasníka Georgija Gaglojeva pochádzajúceho zo Severokaukazského federálneho okruhu našli bez známok života vo vlaku. Ten smeroval z Moskvy do Vladikavkazu. Čo sa vo vlaku udialo, však zostáva záhadou. Verzie rôznych ruských spravodajských portálov sa totiž rozchádzajú.

Podľa zdrojov agentúry TASS mohlo ísť o násilnú smrť. Na tele športovca sa vraj našli známky po násilí, pretože útočník ho údajne udusil vankúšom, informuje spravodajský server Meduza. Niektoré weby či telegramové spravodajské kanály však uvádzajú, že Gaglojev zomrel v dôsledku pľúcnej embólie.

MMA zápasník Georgij Gaglojev.
MMA zápasník Georgij Gaglojev. Zdroj: Sherdog.com, Telegram (Baza)

Privolaná záchranka mu už nedokázala pomôcť

Keď personál vlaku počas jazdy objavil nehybné telo Gaglojeva, okamžite privolal záchrannú službu, no tej sa už športovcovi pomôcť nepodarilo. „Gaglojevovo telo bolo nájdené pri zastávke vlaku v Rostove na Done,“ uviedla agentúra RIA Novosti Sport.

24. apríla 2024, 9:30 Čas čítania 4:05 Harrison Graham, muž s tromi osobnosťami: vraždil a potom mal styk s mŕtvolami, spával s telami v posteli Harrison Graham, muž s tromi osobnosťami: vraždil a potom mal styk s mŕtvolami, spával s telami v posteli

Ruský telegramový kanál Baza spája bojovníkovu smrť s tým, že Gaglojev pátral po svojej tete Rimme Gaglojevovej, ktorá záhadne zmizla na neznámom mieste v Čečensku, keď ju viezol taxík. V tejto súvislosti zápasník pred časom dokonca kontaktoval čečenského vodcu Kadyrova.

Jeho nahrávka, ktorú Kadyrovovi poslal, sa na sociálnych sieťach stala virálnou, no odpoveď na ňu nedostal. Gaglojevova bola veštkyňa, čo však islam zakazuje. Jej zmiznutie, v rámci ktorého vyšetrovatelia začali trestné stíhanie, často spájajú práve s jej veštením, ale žiadne konkrétne informácie doteraz zverejnené neboli.

Ramzan Kadyrov.
Ramzan Kadyrov. Zdroj: TASR/AP
Domov
Zdieľať
Diskusia