Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Adam Novosad
16. januára 2023, 13:01
Čas čítania 0:26

Zomrela legendárna talianska herečka, ktorá definovala celú éru. Vo veku 95 rokov svet opustila Gina Lollobrigida

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Herečka zomrela vo veku 95 rokov.

Vo veku 95 rokov zomrela legendárna talianska herečka Gina Lollobrigida. Oznámila to v pondelok jej rodina. V časoch svojej najväčšej slávy v 50. a 60. rokoch minulého storočia hviezdila vo filmoch ako Fanfán Tulipán, Zvonár u Matky Božej či Talianske prázdniny. Nevenovala sa výhradne herectvu, ale bola aj zanietenou fotografkou.

V posledných rokoch sa jej zdravotný stav postupne zhoršoval. Podľa talianskych médií musela byť viackrát hospitalizovaná v nemocnici. V opatere lekárov údajne skončila aj pred pár týždňami. 

Médiá v septembri 2022 informovali, že si Lollobrigida po páde zo schodov vo svojom dome zlomila stehennú kosť. Jej právnik vtedy oznámil, že herečka musí podstúpiť operáciu napriek svojmu komplikovanému zdravotnému stavu a problémom so srdcom.

Gina.
Gina. Zdroj: Flickr
Domov
Zdieľať
Diskusia