Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Ivan Koribanič TASR
15. januára 2023, 11:54
Čas čítania 0:19

Slovensko čakajú po príchode studeného frontu výdatné zrážky

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené
Slovensko čakajú po príchode studeného frontu výdatné zrážky
Zdroj: TASR/František Iván

Zrážky majú byť ojedinele aj výdatné. „Na juhu bude skôr prevažovať dážď. Sneh bude pribúdať najmä od stredných polôh, no prechodne sa snehová pokrývka miestami vytvorí aj v nižších polohách,“ doplnil SHMÚ.

Studený front, ktorý nad Slovensko postúpi počas nedele, prinesie postupné ochladenie a veľa oblačnosti i zrážok. Slovenský hydrometeorologický ústav o tom informuje na sociálnej sieti.

„Tento front sa bude v našej oblasti vlniť približne týždeň. Prinesie postupné ochladzovanie, viacero zrážkových vĺn a cez našu oblasť sa presunie aj niekoľko tlakových níží,“ priblížili meteorológovia.



Zrážky majú byť ojedinele aj výdatné. „Na juhu bude skôr prevažovať dážď. Sneh bude pribúdať najmä od stredných polôh, no prechodne sa snehová pokrývka miestami vytvorí aj v nižších polohách,“ doplnili.

Domov
Zdieľať
Diskusia