Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
11. januára 2023, 21:44
Čas čítania 0:28

Psa zo Spišskej Soboty vyplašili silvestrovské delobuchy, našli ho 1 300 kilometrov od Slovenska

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Sučka prešla bez pasu cez tri štátne hranice.

Rodine zo Spišskej Soboty na Silvestra ušla sučka. Po niekoľkých dňoch pátrania ju našli až v Lotyšsku, kam sa previezla spolu s turistami autobusom, informuje TV Markíza

Majiteľ uviedol, že psovi podali sedatíva, ale silvestrovské delobuchy sučku napriek tomu veľmi vyplašili. Rodina v celom meste a na sociálnych sieťach vyvesila plagáty a sľubovala aj odmenu. O niekoľko dní majiteľovi prišla správa, že 12-ročná sučka sa nachádza v Lotyšsku.

Sučka prešla bez pasu cez tri štátne hranice celkovú vzdialenosť približne 1 300 kilometrov. Po ceste domov ju totiž v Poprade našli turisti pri supermarkete a vzali so sebou až do Lotyšska. Veterinár, ktorého v cudzine navštívili, zistil číslo čipu, podľa ktorého majiteľa našli v slovenskom registri. Psa pomôže domov dopraviť dobrovoľník. 

Domov
Zdieľať
Diskusia