Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Jakub Paulík
9. januára 2023, 15:01
Čas čítania 0:34

Iveta trhá rekordy. Predbehla aj legendárny slovenský seriál

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

TV Joj sa debut s novým seriálom mimoriadne vydaril.

TV Joj mala v nedeľu premiéru so seriálom Iveta, ktorej prvú časť si pozrelo v priemere 799-tisíc divákov, informuje Mediaboom. Seriál sa stal jedným z najviac sledovaných programov v histórii televízie. 

Príbeh Ivety je zameraný na nádejnú modelku Ivetu z Trebišova, ktorá si rozhodne nenechá od nikoho skákať po hlave. Prvá časť seriálu mala rating 14 percent s podielom na trhu 36,5 percenta v cieľovej skupine divákov.

Druhá časť spadla ratingom o jedno percento a videlo ju 755-tisíc divákov. Na porovnanie, najsledovanejšou epizódou zo seriálov TV Joj bola časť Paneláka z konca roku 2012, ktorú videlo priemerne 709-tisíc divákov.

Jej vynikajúci divácky ohlas sa pokúsi narušiť konkurenčná TV Markíza, ktorá spustí nový seriál Mama na prenájom a seriál z obdobia prvej svetovej vojny Dunaj, k vašim službám. Prvé časti budeš môcť sledovať dnes a zajtra.

Videl si seriál Iveta? Nezabudni ho ohodnotiť v našej databáze.
Domov
Zdieľať
Diskusia