Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jana Chovancová
7. januára 2023 o 16:44
Čas čítania 1:04

Zastrelím celú tvoju rodinu. Bohuslav, ktorý sa už dlhšie vyhráža záchranárom, zaútočil aj na novinára TV JOJ

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Bohuslav volá na tiesňové linky dennodenne niekoľkokrát.

Nezmyselné hovory plné nadávok a vyhrážok sa stali každodennou súčasťou práce operátorov tiesňových liniek. Bohuslav im dlhodobo adresuje štipľavé slová, nadávky a dokonca sa aj vyhráža. Po novom si slovné napadnutie vypočul aj novinár z TV JOJ

O kauze už vie aj policajný prezident, no napriek tomu telefonické šialenstvo pokračuje. V decembri na tiesňovú linku zavolal viac ako tisíckrát. 

Štáb TV JOJ sa za Bohuslavom vydal osobne do garáže, kde sa zdržiava. Von z garáže nevyšiel, no zavolal im naspäť. V rozhovore s nimi okrem nadávok tvrdil, že na tiesňovú linku vyvoláva preto, lebo mu záchranári ubližujú. Vraj o tom má mať aj dokumenty. 

„Hodím ti to do ksichtu a medzitým ťa dokopem. Áno, vyhrážam sa a čo? Cez telefón, ty k*****o, ty chudák. Máš pocit ohrozenia? Áno? Nepoznám tvoje meno a kde bývaš, ty chudáčik,“ povedal Bohuslav. Po tom, čo TV JOJ odvysielala reportáž, sa veľa nezmenilo a telefonáty naďalej pokračujú. O prípade štáb TV JOJ informoval aj policajného prezidenta, ktorý sľúbil, že dá prípad preveriť. 

„Budem kontaktovať krajského riaditeľa v tejto veci, v akom to je štádiu, či vo veci už náhodou nezačali trestné stíhanie. Takéto konanie nebudeme akceptovať, pretože blokuje číslo 155, ktoré je tu naozaj pre iné veci,“ informoval štáb TV JOJ policajný prezident Štefan Hamran. 

8. októbra 2024 o 16:00 Čas čítania 5:38 Hnutie AllatRa: V penzióne na Domaši sa vraj guru Danilov stretáva s „nebeskými vtáčikmi“, ženami, ktoré prinášajú kozmickú silu Hnutie AllatRa: V penzióne na Domaši sa vraj guru Danilov stretáva s „nebeskými vtáčikmi“, ženami, ktoré prinášajú kozmickú silu

„Zastrelím celú tvoju rodinu. Pozabíjam všetkých. Ty primitívny k***t. Ty debil,“ nadával Bohuslav počas hovoru na linke 155. „Vnímam to veľmi negatívne a určite sa s tým vysporiadame. Uvidíme, v akom to je štádiu, a nevylučujeme ani trestné stíhanie. Zdá sa mi to naozaj absurdné, aby niekto takýmto spôsobom obťažoval svojich spoluobčanov a vyhrážal sa im,“ dodal Hamran.

Domov
Zdieľať
Diskusia