Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad
5. januára 2023 o 9:07
Čas čítania 0:26

Na mol opitý Slovák s 2,5 promile ledva natankoval a rovno vrazil do stojana na čerpacej stanici. Už má na krku obvinenie

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Opitému vodičovi už polícia vzniesla obvinenie z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Po dopravnej nehode v Žiline nafúkal 44-ročný vodič auta 2,5 promile alkoholu. Muž z okresu Žilina viedol auto v smere jazdy od tankovacích stojanov k predajni. Pri vychádzaní prednou časťou vozidla narazil do stojana s tovarom.

„Po dopravnej nehode sa vodič motorového vozidla Škoda podrobil dychovej skúške s pozitívnym výsledkom 2,52 promile alkoholu vo vydychovanom vzduchu. Pri dopravnej nehode k zraneniu osôb nedošlo,“ konštatuje polícia v statuse.


Muž už čelí obvineniu. „V súvislosti s touto udalosťou už 44-ročný vodič čelí obvineniu z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Ďalšie okolnosti dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania,“ uzatvárajú policajti.

Domov
Zdieľať
Diskusia