Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
3. januára 2023, 14:27
Čas čítania 0:43

VIDEO: Šéf UFC Dana White dal facku svojej manželke počas silvestrovskej oslavy. Obaja sme veľa pili, hovoria v ospravedlnení

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Rodina prezidenta UFC Danu Whitea trávi dovolenku v Mexiku. Počas silvestrovskej noci sa situácia medzi manželmi vyostrila. Kamera v nočnom klube v Cabo San Lucase medzi nimi zachytila bitku.

Prezident UFC Dana White sa počas silvestrovskej noci pobil so svojou manželkou Anne White. Rodina trávi dovolenku v Mexiku, počas osláv nového roka sa však situácia manželom vymkla spod kontroly. Kamera v nočnom klube v Cabo San Lucase v Mexiku zachytila fyzickú potýčku manželov, informuje TMZ

Na záberoch vidno hádku manželov a následnú facku, ktorú Anne uštedrila manželovi, no ten jej úder vrátil. Až následne ich od seba oddelili. Za silvestrovský incident sa obaja manželia ospravedlnili. Rodičia troch detí vo svojom verejnom vyhlásení hneď popreli, že by išlo o opakované konanie. 

Úlohu zohral aj alkohol

„Povedať, že je to preňho neprirodzené, je slabé slovo. Nikdy predtým sa nič podobné nestalo. Obaja sme bohužiaľ na Silvestra príliš veľa pili a veci sa nám vymkli spod kontroly,“ uviedla manželka prezidenta UFC. Ako rodina túto udalosť prediskutovali a navzájom sa ospravedlnili. 

White sa zároveň ospravedlnil. „Počuli ste ma v priebehu rokov hovoriť: ,Nikdy, nikdy neexistuje ospravedlnenie pre chlapa, aby položil ruky na ženu,‘ a teraz o tom hovorím,“ povedal pre TMZ. Dodal, že sa cíti trápne a teraz sa s manželkou sústredia na rodinu. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia