Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík
31. decembra 2022, 12:07
Čas čítania 0:32

Premiér Heger tvrdí, že robí skvelú praženicu a miluje Gladiátora či Matrix. Na Facebooku povedal viac o svojom súkromí

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Čo sme nevedeli o Eduardovi Hegerovi?

Dočasne poverený predseda vlády Eduard Heger s príchodom osláv nového roka pridal na Facebook video, v ktorom sa svojim followerom zveril s niekoľkými detailmi zo svojho života. Prezradil, ako rád trávi Silvester, a pochválil sa tiež, že robí výbornú praženicu, ktorú milujú jeho deti.

Vo videu ďalej naznačil, aký má hudobný a filmový vkus. Povedal, že miluje kapelu Queen a hlavne ich skladbu Under Pressure. „A myslím, že na tento rok je veľmi výstižná,“ vyjadril sa Heger s odkazom na slovenský preklad názvu piesne – „pod tlakom“.

Z filmových žánrov vraj najviac preferuje akčný. Špecificky k svojim obľúbencom zaradil hity ako Gladiátor, Matrix či Pán prsteňov. Aj keď má však filmy podľa vlastných slov veľmi rád, jeho pracovné povinnosti mu nedovolia, aby sa tomuto koníčku venoval pravidelne. Kino vraj s manželkou za rok 2022 navštívil iba raz.

Anketa:
Páči sa ti filmový vkus Eduarda Hegera?
Áno.
Nie.
Áno.
58 %
Nie.
42 %
Domov
Zdieľať
Diskusia