Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
29. decembra 2022 o 18:37
Čas čítania 0:46

„Totálny masaker a chaos“. Ľudia v Británii hromadne skupovali nový energetický nápoj

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

O fľaše s nápojom bojovali deti aj dospelí. Zamestnanci obchodov mali čo robiť, aby situáciu upokojili.

Po celej Veľkej Británii dnes uviedli špeciálnu akciu na energetický nápoj Prime Hydration, z ktorého sa okamžite stal virál. Nápoj, ktorý propagujú hviezdy Youtubu Logan Paul a KSI, sa v niektorých obchodoch vypredal za niekoľko minút. Nákup pod dve libry chceli stihnúť mnohí, pred obchodmi sa tvorili obrovské rady, píše Independent.  

Pred obchodom Aldi sa zhromaždilo toľko ľudí, že zamestnanci museli obmedziť predaj nápojov iba na jednu fľašu na osobu. Napriek tomu zakrátko vyvesili upozornenie, že sa nápoje úplne vypredali. Všetky príchute sú aktuálne vypredané aj na oficiálnej webovej stránke a v ostatných supermarketoch. 

Na videách šíriacich sa Twitterom vidieť, že o fľaše s nápojom bojujú deti aj dospelí. Ľudia na seba navzájom neberú ohľad a bezhlavo do seba strkajú, pričom jeden druhému vytrhávajú fľaše z rúk. Zamestnanci obchodu mali čo robiť, aby situáciu upokojili. 

Pre denník The Sun opísali situáciu predavači aj zákazníci. „Boli tam rodičia, ktorí tlačili deti. Deti vo veku 7 až 14 rokov ľudia odstrkovali z cesty. Jeden zo zamestnancov musel na rodičov skríknuť. Bol to absolútny masaker,“ uviedla svedkyňa. 

Anketa:
Zabojoval/-a by si o nápoj aj ty? 
Áno!
Určite nie.
Neviem, nezaujíma ma to. 
Áno!
8 %
73 Hlasov
Určite nie.
74 %
693 Hlasov
Neviem, nezaujíma ma to. 
18 %
173 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia