Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Radka Klučárová
29. decembra 2022, 12:48
Čas čítania 1:00

Ruský exprezident Medvedev na Twitteri: EÚ do roka zanikne, Slovensko bude patriť do novej ríše

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Ruský politik predpovedá udalosti, ktoré sa podľa neho odohrajú v roku 2023. Mnohé z jeho vízií sú úplne odtrhnuté od reality.

Bývalý ruský prezident Dmitrij Medvedev na Twitteri predpovedá udalosti nového roka 2023. V desiatich bodoch zhrnul svoje prognózy pre Európu, Ameriku aj svetovú ekonomiku. 

Medvedev, ktorý je v súčasnosti podpredsedom Bezpečnostnej rady Ruska, očakáva návrat Británie do Európskej únie, následkom čoho vraj vzniknú rozpory, EÚ sa rozpadne a euro ako spoločná mena zanikne. Medvedev predpovedá prudký rast cien ropy a plynu, z čoho by mala Moskva obrovské príjmy.

Ruský politik píše aj o prerozdelení Európy. Predpokladá, že Poľsko a Maďarsko obsadia západné územia dnešnej Ukrajiny, na troskách rozpadnutej EÚ vznikne nový útvar, ktorý Medvedev nazýva Štvrtá ríša. Tá by zahŕňala územie Nemecka, Poľska, pobaltských štátov, Česka, Slovenska či napríklad novovzniknutú Kyjevskú republiku.

Medzi Štvrtou ríšou a Francúzskom predpovedá vojnu a následne prerozdelenie Poľska. Severné Írsko by sa podľa neho mohlo oddeliť od Spojeného kráľovstva a pripojiť sa k Írskej republike. 

Medvedev nezabudol ani na Muska a osud USA

Zmeny podľa prognózy čakajú aj USA. Tam Medvedev predpovedá vypuknutie občianskej vojny a vyhlásenie nezávislosti Texasu. Následne by Texas a Mexiko mohli vytvoriť spojenecký štát.

17. apríla 2024, 12:30 Čas čítania 10:32 Vlado jazdil na kamióne po sovietskom Rusku: Prostitútky idú aj za fľašu vodky a colníkov sme podplácali salónkami Vlado jazdil na kamióne po sovietskom Rusku: Prostitútky idú aj za fľašu vodky a colníkov sme podplácali salónkami

Podnikateľ Elon Musk podľa prognózy Medvedeva vyhrá prezidentské voľby v niekoľkých štátoch. Ekonomika sa z USA nasmeruje do Ázie. Krachne Svetová banka a ako rezervná mena skončí aj dolár. Namiesto súčasných mien sa budú aktívne používať digitálne meny. 

Domov
Zdieľať
Diskusia