Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
23. decembra 2022, 8:16
Čas čítania 0:39

Salta Baeho budú prešetrovať. FIFA zaujíma, ako mohol bozkávať futbalovú trofej hneď po zápase

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Salta Baeho tesne po zápase vošiel na ihrisko, kde sa fotil a dotýkal futbalovej trofeje.

FIFA bude vyšetrovať, ako sa známy influencer a šéfkuchár Salt Bae dostal na ihrisko po finálovom zápase Argentíny s Francúzskom na Majstrovstvách sveta v Katare. Na Instagrame zverejnil fotografie, na ktorých drží trofej a predstiera, že ju posypáva soľou. Problémom však je, že trofej môžu držať iba niektorí vybraní ľudia, píše The Guardian

Salt Bae sa po finálovom zápase snažil upútať pozornosť mnohých futbalových hráčov vrátane Lionela Messiho a narúšal tak oslavy Argentíny tesne po zápase. Futbalovú trofej bozkáva napriek prísnym pravidlám. 

FIFA sa rozhodla tento čin prešetriť. „Po preskúmaní FIFA zisťuje, ako jednotlivci získali neoprávnený prístup na ihrisko po záverečnom ceremoniáli na štadióne Lusail 18. decembra,“ vyjadrili sa riadiace orgány asociácie a zároveň dodali, že prijmú príslušné opatrenia.

Šéf organizácie FIFA Gianni Infantino v roku 2021 navštívil jednu z reštaurácií známeho influencera v Dubaji, kde sa s ním dokonca fotil a napodobňoval jeho známu pózu sypania soli. „Pán Nusrat, číslo jedna, najlepší z najlepších, nezabudnuteľný večer v Dubaji,“ povedal Infantino vo videu a nazval ho legendou.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

Domov
Zdieľať
Diskusia