Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
16. decembra 2022, 21:55
Čas čítania 0:31

Hroch prehltol a vypľul dvojročného chlapca. Prežil iba s poranením ruky

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Hrocha odplašili tak, že doňho hádzali kamene.

Hroch zaútočil na dvojročného chlapca. Prehltol ho do polovice tela, no potom ho vypľul. Chlapec útok prežil a do nemocnice ho odviezli iba s poraneniami na ruke, píše CNN na základe informácií od ugandskej polície. 

Hovorca polície uviedol, že chlapca zachránili tým, že do hrocha hádzali kamene, aby sa zľakol. Ten naozaj chlapca vypľul a stiahol sa naspäť do vody. 

Chlapca následne previezli do nemocnice, odkiaľ ho po vyšetreniach a vakcíne proti besnote prepustili. Polícia však upozorňuje ľudí, aby boli opatrní. „Napriek tomu, že je vystrašený hroch späť v jazere, by všetci, ktorí žijú v blízkosti prírodných rezervácií, mali vedieť, že divoké zvieratá sú nebezpečné. V ľuďoch vidia hrozbu a akákoľvek interakcia môže spôsobiť, že sa budú správať agresívne,“ vyhlásili.

National Geographic informuje, že hrochy sú jednými z najnebezpečnejších zvierat na planéte.

Domov
Zdieľať
Diskusia