Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
16. decembra 2022, 12:55
Čas čítania 0:59

Slovenský Tinder Swindler obral ženy o tisíce eur. Obete opísali, ako ich okradol

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Ženy, ktoré podvodník očaril fotkami luxusu na zoznamke, potom obral o tisíce eur. Teraz tvrdí, že je nevinný.

Slovenský podvodník kontaktoval na zoznamke viacero žien, ktoré potom okradol. Predstavoval sa ako Talian Marko a tvrdil, že je solventný podnikateľ s kontaktmi na vplyvných ľudí. Najprv na ne urobil dojem fotkami luxusu, drahých áut a hodiniek. Získal si ich dôveru a neskôr od nich vylákal tisíce eur pod zámienkou investovania do rôznych biznisov, píšu noviny.sk.

Poškodené ženy televízií JOJ opísali vzťah s podvodníkom aj jeho praktiky. 

„Tváril sa, že má naozaj také významné kontakty z politiky, aj nejaké fotky mi ukázal. Tváril sa, že má rolexky, drahé autá a podobne,“ uviedla jedna z nich. U ženy trávil veľa času a rozprával jej vymyslené príbehy. Potom od nej vylákal 5 000 eur a ďalších 500 eur jej vytrhol z ruky. 

Tisíce investované do vymyslených nehnuteľností aj biznisov 

Ďalšia žena mu poskytla 10 000 eur na kúpu bytu v exekúcii, dokonca s ním spísala aj čestné vyhlásenie. S poškodenou si vytvoril vzťah. Zobral ju aj na výlet do Talianska, kde ju chcel predstaviť mame. Na povrch však vyplávala nepríjemná skutočnosť. 

7. apríla 2024, 6:22 Čas čítania 10:56 PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal

„Nakoniec som vlastne zistila, že ja som financovala celú cestu do Talianska a takisto som financovala aj požičané auto, o ktorom tvrdil, že je jeho,“ priblížila. 

Za podobné praktiky bol muž v minulosti odsúdený. V nedávnych prípadoch však polícia nevidí trestný čin. S podvodníkom sa podarilo televízii skontaktovať, no on tvrdí svoju nevinu. Údajne žije v Neapole a pracuje. Jedna z poškodených vyzýva, aby muža polícii nahlásili aj ďalšie obete.  

Správy z domova nájdeš na Refresheri na jednom mieste.
Domov
Zdieľať
Diskusia