Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Tomáš Šusták
9. decembra 2022 o 7:30
Čas čítania 0:42

Invalid na vozíku zavraždil v Galante svoju manželku. Bolo to len otázkou času, hovoria susedia

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Okolie vedelo, že v ich domácnosti niečo nie je v poriadku. Nie raz vraj počuli ženu kričať.

Kriminálna polícia v Galante vyšetruje tragickú smrť 63-ročnej ženy, ktorej telo našli bezvládne ležať v napustenej vani. Zabil ju údajne jej invalidný manžel, informuje portál tvnoviny.sk.

Muž údajne na manželku zaútočil počas toho, ako sa kúpala vo vani. Najprv po útoku odišiel, no po krátkom čase sa vrátil do kúpeľne. Ženu vraj usmrtil skleneným pohárom po tom, čo ju niekoľkokrát celou silou udrel po hlave. Manželka v napustenej vani vykrvácala. 

„Rodina privolala pomoc a policajná hliadka na mieste našla vo vani už len mŕtve telo ženy bez známok života,“ uviedla pre tvnoviny.sk policajná hovorkyňa. 

Susedia tvrdia, že tragédia bola len otázkou času. Často ženu stretávali na ulici, pričom neraz ledva chodila a mala viditeľné modriny. Tento fakt potvrdil aj obhliadajúci lekár, ktorý na jej tele našiel viaceré staršie zranenia. „Dalo sa to čakať, lebo to bolo hrozné. Musela trpieť,“ povedala pre tvnoviny.sk susedka Anna.

Vozíčkar pritom manželku dobil len deň po tom, čo sa mu skončila ročná podmienka so skúšobnou lehotou na tri roky za týranie manželky. Policajný vyšetrovateľ ho obvinil zo zločinu zabitia chránenej osoby. 

Domov
Zdieľať
Diskusia