Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
8. decembra 2022, 12:53
Čas čítania 0:30

Exposlanca OĽaNO Heráka opäť obvinili zo sexuálnych zločinov. Zo skutkov ho už viní dohromady šesť žien

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Proti Herákovi vypovedalo šesť obetí. Údajne sa dopustil sexuálneho násilia na 15-ročnom dievčati.

Exposlanca strany OĽaNO Jána Heráka opätovne obvinili zo sexuálneho násilia. Informáciu pre TV Markíza potvrdila hovorkyňa Krajskej polície v Bratislave Renáta Čuháková. „Vyšetrovateľka Odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva PZ v Nitre obvinila opätovne podozrivú osobu za sexuálne trestné činy vo vzťahu k ďalším piatim poškodeným. Proti obvineniu si podal sťažnosť, o ktorej doposiaľ nebolo rozhodnuté,“ povedala.

Proti Herákovi, ktorého minulý rok obvinili zo sexuálneho zneužitia, vypovedalo šesť obetí. V roku 2020 sa údajne dopustil sexuálneho násilia na 15-ročnom dievčati. Informáciu o obvinení pre TV Markíza potvrdil aj sám Ján Herák, no vinu naďalej odmieta. 

Po prevalení obvinení zo sexuálneho zneužívania, ktorým v súčasnosti čelí, sa Herák vzdal poslaneckého mandátu. Aj napriek vyšetrovaniu bol naďalej zamestnancom hnutia OĽaNO. V decembri 2021 predseda poslaneckého klubu oznámil, že s hnutím už nespolupracuje.

Herák
Zdroj: TASR
Domov
Zdieľať
Diskusia