Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktória Ševelová
6. decembra 2022, 19:35
Čas čítania 0:44

Vémola nenastúpi do zápasu proti Kinclovi. „Za hospitalizáciu si môže sám,“ reaguje šampión

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Očakávaná odveta medzi Vémolom a Kinclom sa neuskutoční. Karlos nenastúpi pre zdravotný stav.

Očakávaný zápas medzi Karlosom Vémolom a Patrikom Kinclom na turnaji Oktagon 38 sa neuskutoční. Zdravotný stav Karlosovi neumožňuje nastúpiť do zápasu proti šampiónovi. Organizácia Oktagon MMA potvrdila zrušenie zápasu na sociálnych sieťach a podotkla, že pre Patrika Kincla hľadá nového súpera.  

Patrik Kincl reagoval ostro 

„Už dlhší čas mám určité signály. Napr. v Tvárou v tvár sám Vémola spomenul nejaký marcový termín. Všetko som bral ako nejakú psychologickú hru. Ale teraz sa moje obavy potvrdili. Som presvedčený, že hospitalizácia nie je vtip a určite to nebude len nádcha. Ale tiež som presvedčený, že si za to môže sám,“napísal Patrik na svojom Facebooku. 

„Ako profesionálny športovec by sa mal o seba starať na 100 %. Všetci sme mali možnosť počas prípravy sledovať jeho rôzne večierky, ktoré určite nie sú v súlade s kvalitnou regeneráciou. Zranenia sú v MMA celkom bežné, mám vlastnú skúsenosť, ale tu podľa dostupných informácií riešime dookola to isté,“ dodal.

Aká dlhá liečba čaká Karlosa Vémolu, zatiaľ nie je známe. Organizácia Oktagon MMA pracuje na tom, aby Patrikovi Kinclovi našla náhradu. Ten sa vyjadril, že chcel tento zápas už 4 roky a znova je preč.

Domov
Zdieľať
Diskusia