Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Ivan Koribanič
3. decembra 2022, 13:19
Čas čítania 0:50

Vladimirovi Putinovi sa údajne pri páde zo schodov v dôsledku rakoviny samovoľne uvoľnili exkrementy

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené
Vladimirovi Putinovi sa údajne pri páde zo schodov v dôsledku rakoviny samovoľne uvoľnili exkrementy
Zdroj: TASR/AP/Alexei Druzhinin, Sputnik, Kremlin Pool

Aj napriek pádu sa dokáže pohybovať sám, no pri sedení ho bolí chrbtica.

Ruský prezident Vladimir Putin sa údajne pošmykol a spadol z piatich schodov vo svojom oficiálnom sídle v Moskve, píše Sky News. Pri páde sa podľa denníka zašpinil tým, že sa mu samovoľne uvoľnili exkrementy.

„Nedobrovoľné vyprázdnenie“ vraj spôsobil pád na kostrč v kombinácii s rakovinou postihujúcou žalúdok a črevá.

Protikremeľský portál tvrdí, že po páde Putinovi na pomoc utekali jeho traja ochrankári a tím zdravotníkov. „Traja ochrankári pomohli prezidentovi dostať sa na najbližší gauč a zavolali zdravotníkov, ktorí majú službu v jeho rezidencii,“ uvádza ruský kanál.

„Nič kritické sa mu nestalo, jeho stav bol stabilizovaný. Dokáže sa pohybovať sám, pričom jediná vec, ktorá ho trápi, je bolesť v oblasti kostrče počas sedenia.“ Táto informácia prichádza viac než mesiac po tom, čo šéf ukrajinskej rozviedky tvrdil, že ruský prezident je v takom zlom stave, že používa najmenej troch dvojníkov.

Vieme konkrétne o troch ľuďoch, ktorí sa stále objavujú, ale koľko ich presne je, to nevieme,“ povedal generálmajor Kyrylo Budanov. Ďalej dodal, že všetci dvojníci podstúpili plastickú operáciu, aby vyzerali rovnako.

17. apríla 2024, 12:30 Čas čítania 10:32 Vlado jazdil na kamióne po sovietskom Rusku: Prostitútky idú aj za fľašu vodky a colníkov sme podplácali salónkami Vlado jazdil na kamióne po sovietskom Rusku: Prostitútky idú aj za fľašu vodky a colníkov sme podplácali salónkami

Špekulácie o tom, že ruský prezident možno používa dvojníka, sa prvýkrát začali šíriť v júli po tom, čo vtedy 69-ročný Putin pricestoval do Teheránu na summit.

Domov
Zdieľať
Diskusia