Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. novembra 2022, 13:40
Čas čítania 0:50
Richard Balog

The Rock si kúpil všetky tyčinky Snickers v obchode 7-Eleven na Havaji. Dôvod ťa prekvapí

The Rock si kúpil všetky tyčinky Snickers v obchode 7-Eleven na Havaji. Dôvod ťa prekvapí
Zdroj: Instagram/@therock
OSOBNOSTI DWAYNE „THE ROCK“ JOHNSON
Uložiť Uložené

50-ročný herec priznal, že tento čin plánoval desaťročia. Známe čokoládové tyčinky podľa vlastných slov kradol takmer každý deň v období, keď mal 14 rokov.

Dwayne „The Rock“ Johnson splatil svoj dlh z mladosti v rodnom meste na ostrove Havaj. Päťdesiatročný herec sa vrátil do predajne 7-Eleven, aby si kúpil všetky čokoládové tyčinky Snickers, ktoré boli vyložené na pultoch, a odčinil pravidelné krádeže z obdobia, keď mal 14 rokov. Filmová hviezda sa s vyhnaním „čokoládového demóna“ pochválila na Instagrame.  

Známu sladkosť v kráľovskej veľkosti podľa vlastných slov využíval ako svoje predtréningové jedlo takmer každý deň v priebehu jedného roka. 

Odporúčané
Justin Bieber stratil 95 % hodnoty svojho NFT znudenej opice. Zaplatil za ňu 1,3 milióna, teraz mu zostal iba zlomok Justin Bieber stratil 95 % hodnoty svojho NFT znudenej opice. Zaplatil za ňu 1,3 milióna, teraz mu zostal iba zlomok 21. novembra 2022, 14:54

The Rock v sprievodnom statuse uviedol, že ich rodinu vysťahovali z Havaja v roku 1987 a teší sa z návratu domov, aby napravil chyby, ktoré ho vnútorne zožierali celé desaťročia. Ďalej uviedol, že v spomínanom období bol „na mizine ako čert“ a v predajni bola každý deň tá istá predavačka, ktorá vždy len otočila hlavu a nikdy si ho nevšimla.

Predstaviteľ agenta Hobbsa z filmovej série Rýchlo a zbesilo vedel, že jedného dňa musí vojsť dovnútra predajne 7-Eleven a kúpiť každú čokoládovú tyčinku Snickers. 

„Ako bonus bolo veľmi zábavné postarať sa o každého, kto vošiel do obchodu, keď som tam bol. Bolo to najmenej, čo som mohol urobiť vzhľadom na všetky tie sračky, ktoré som tu ukradol,“ uzavrel Dwayne „The Rock“ Johnson. Nižšie nájdeš video. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Dwayne Johnson (@therock)

Domov
Zdieľať
Diskusia