Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
30. novembra 2022, 10:27
Čas čítania 0:29

Cristiano Ronaldo vraj podpísal kontrakt za viac ako 430 miliónov dolárov. Zrejme nadviaže prekvapivú spoluprácu

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Informuje o tom veľký španielsky športový denník.

Cristiano Ronaldo vraj prijal ponuku od saudskoarabského klubu Al Nassr, informuje portál Dailymail na základe informácií španielskeho denníka Marca. Pôvodne hviezdnemu útočníkovi ponúkali 225 miliónov dolárov za 3-ročný kontrakt. Napokon sa podľa zdroja zo Španielska dohodli na sume 173 miliónov ročne pri 2,5-ročnom kontrakte. Celkovo si tak môže prilepšiť o viac ako 430 miliónov eur. 

Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Zdroj: TT via AP/Janerik Henriksson

Al Nassr je jeden z najúspešnejších arabských klubov, ktorý má na konte výhru 9 ligových titulov. Ich rivalský klub Al Hilal je takisto spájaný s možným prestupom Ronalda, no v tejto chvíli je podľa amerických novinárov z CBS jedinou oficiálnou ponukou tá od Al Nassr.

Cristianovi Ronaldovi v priebehu minulého týždňa oznámil odchod z Manchestru United. Dôvodom odchodu boli nezhody s vedením klubu a trénerom Erikom ten Hagom. 

Domov
Zdieľať
Diskusia