Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. novembra 2022, 9:36
Čas čítania 0:48
Martin Adam Pavlík

VIDEO: Simu nič nezlomí a je silnejšia než kedykoľvek predtým. Jej nový klip je oslavou ženskosti

VIDEO: Simu nič nezlomí a je silnejšia než kedykoľvek predtým. Jej nový klip je oslavou ženskosti
Zdroj: Youtube/@SIMA Official
HUDBA HUDBA HUDOBNÉ VIDEOKLIPY SIMA HEGEROVÁ
Uložiť Uložené

Slovenská speváčka a raperka z Trnavy vydala nový singel aj s videoklipom.

Na rozsiahlejšiu ucelenú nahrávku slovenskej speváčky a raperky Simony Hegerovej čakajú fanúšikovia od roku 2020. Vtedy vydala zatiaľ posledné EP s názvom OMG. Tento rok však priniesla niekoľko úspešných singlov a spolupracovala napríklad s Tinou či s Gabryellom z rapového dua Nerieš. S Benom Cristovaom naspievali hit V oblakoch. 

Sima sa v nedeľu pripomenula ďalším singlom. Nesie názov Silnejšia a opäť je oslavou ženskosti. „Milión chýb hľadáš a chceš byť dokonalá, hlavu hore, baby, nikto z nás nie je. Chytím ťa, keď padáš, daj mi ruku a zbadáš. Každá z nás nesie ten svoj kríž a má svoj príbeh. Každá z nás podrží tú ďalšiu zo žien a príde napraviť korunku, vyčariť úsmev sa zíde,“ spieva.


„Spolu sme my, proti všetkým, silnejšie než hocikedy predtým. Patrí nám svet, celý vesmír a žiadna z nás nie je bez chýb. Vďaka ranám som ako z ocele dnes, a nič ma len tak nezlomí,“ pokračuje Sima. Dodáva, že sa ničoho nebojí.

Trnavčanka súťažila v roku 2012 aj v speváckej šou Hlas Česko Slovenska. Porotu očarila piesňou Mama Do od Pixie Lott a do svojho tímu si ju vtedy vybrala Dara Rolins. Sima debutovala albumom Femina v roku 2017 a odvtedy vydala ďalšie dve štúdiovky Podľa seba (2018) a Bombím (2019).

Domov
Zdieľať
Diskusia