Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
22. novembra 2022, 6:47
Čas čítania 0:28

VIDEO: Japonskí fanúšikovia po futbalovom zápase na MS 2022 v Katare upratali štadión

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Čistotní Japonci upratali štadión po otváracom zápase majstrovstiev sveta.

Japonskí fanúšikovia zostali na štadióne aj po skončení otváracieho futbalového zápasu medzi Katarom a Ekvádorom, aby upratali odpadky. Video zachytáva, ako odnášajú veľké plastové koše plné zvyškov po fanúšikoch, ktorí si prišli užiť prvý zápas majstrovstiev sveta vo futbale 2022. Na videozáznam influencera Omara Farooqa upozornil portál Ladbible.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa عمر فاروق Omar Farooq (@omr94)

„Presvedčte ma niekto, že je to normálne! Japonskí fanúšikovia sa rozhodli vyčistiť štadión. Nie je to ani ich zápas!“ čuduje sa influencer. Na otázku, prečo to robia, jednoducho odpovedali, že Japonci za sebou nikdy nenechávajú neporiadok. 

Ladbible upozornil na slová futbalového odborníka z Japonska, ktorý v minulosti pre BBC vysvetľoval, že pre Japoncov je veľmi prirodzené upratovať po sebe na futbalových štadiónoch, pretože čistotnosť je pre nich príznačná a odráža ich kultúru. 

Domov
Zdieľať
Diskusia