Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Barbora Fábryová
21. novembra 2022, 16:17
Čas čítania 0:33

Deti kričali o pomoc a čakali na záchranu, dverami už utiecť nestihli. V Ružomberku zhorel rodinný dom

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Príčina požiaru zatiaľ nie je známa.

V Baničnom v Ružomberku horel rodinný dom. Dvanásť ľudí, z toho sedem detí prišlo o strechu nad hlavou. Zranený však nikto nebol, poslanci mestského zastupiteľstva riešia materiálnu pomoc pre túto rodinu. 

„Rodiny bývajúce v dome však prišli v jednej chvíli o všetko. Bude preto potrebné rodinám s malými deťmi pomôcť. Spolu s novozvolenými poslancami za Baničné už vzniknutú situáciu riešime. O forme pomoci požiarom postihnutým ľuďom vás budeme informovať,“ uviedol pre portál Ružomberský hlas poslanec za Baničné Vladimír Klimek.

Horieť začalo v skorých ranných hodinách, ružomberským hasičom bol nahlásený požiar 5.30 ráno. Rozšíril po vrchnom podlaží tak rýchlo, že obyvatelia už nestihli utiecť dverami, a tak čakali na pomoc na balkóne, zatiaľ čo im za oknami šľahali plamene, píšu tvnoviny.

Oheň zničil celé vrchné poschodie, hasiči ho hasili niekoľko hodín. Výška škody a príčina požiaru zatiaľ nie sú známe. 

požiar v ružomberku
Zdroj: Facebook/ Ružomberský hlas
Domov
Zdieľať
Diskusia