Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
16. novembra 2022, 20:57
Čas čítania 0:34

Elon Musk poslal zamestnancom Twitteru e-mail s ultimátom. Dal im na výber z dvoch možností

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Nový šéf Twitteru v zmenách pokračuje. Na dôležité rozhodnutie majú jeho zamestnanci len pár hodín.

Koncom októbra prebral vedenie Twitteru Elon Musk a v spoločnosti urobil výrazné zmeny. Stihol prepustiť vedenie, skúsených inžinierov aj veľkú časť zamestnancov.

Teraz svojim podriadeným poslal e-mail, v ktorom píše, že sa majú rozhodnúť, či sa zaviažu pracovať dlhé hodiny v maximálnom nasadení alebo firmu opustia, informuje portál CNBC.

Pracovníkom, ktorí s jeho novou víziu Twitteru a podmienkami nesúhlasia, sľubuje aspoň trojmesačné odstupné. Musk dokonca stanovil ultimátum. Zamestnanci sa musia pre jednu z možností rozhodnúť do 17. hodiny nasledujúceho dňa (štvrtok). Na dôležité rozhodnutie teda majú len pár hodín.

Twitter.
Twitter. Zdroj: TASR/AP

Nepopulárne zmeny

Musk vykonal aj neúspešnú zmenu v overovaní používateľských účtov. Za overené účty s modrou ikonou si pýtal mesačne 8 eur, čo spôsobilo, že si znak overeného účtu zabezpečili mnohí podvodníci vydávajúci sa za úspešné firmy, celebrity či politikov. Musk možnosť zisku verifikovaného účtu nateraz pozastavil a avizoval, že k opätovnému spusteniu dôjde koncom mesiaca.

Domov
Zdieľať
Diskusia