Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
11. novembra 2022, 14:34
Čas čítania 0:34

Po LEGU sa od Dráčika dištancuje ďalší veľký výrobca hračiek. Vadia mu netolerantné postoje šéfa siete

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Od Dráčika sa dištancuje ďalší výrobca hračiek.

Po Legu vystúpil proti Dráčiku ďalší výrobca hračiek, informujú TVNOVINY.sk. Proti názorom majiteľa Dušana Víglaského sa spoločnosť ALBI dištancuje. „S názormi pána Víglaského nesúhlasíme a dištancujeme sa od nich. Medzi naše firemné hodnoty patria okrem iných tolerancia a rovnoprávnosť,“ uviedla marketingová špecialistka ALBI Ivana Šulganová.

Uviedla tiež,  že radosť je potrebné prinášať všetkým bez ohľadu na pohlavie, vek, sexuálnu orientáciu alebo politickú príslušnosť. O tom, či spoločnosť urobí aj nejaké kroky v oblasti obchodného partnerstva, sa Šulganová nechcela vyjadriť.

Anketa:
Budeš ďalej nakupovať v Dráčiku?
Jasné.
Určite nie.
Jasné.
33 %
324 Hlasov
Určite nie.
67 %
653 Hlasov

Dráčik už možno bude riešiť aj polícia

Na sociálnych sieťach koluje informácia, že názory majiteľa Dráčika už rieši Polícia SR. Hovorkyňa PPZ Karolína Barinková však takúto informáciu nepotvrdila: „Polícia neustále preveruje všetky zistené alebo oznámené skutočnosti, ktoré by mohli mať charakter protiprávneho konania. V prípade zistenia a potvrdenia takýchto skutočností postupujeme podľa zákona. Polícia sa každým prípadom zaoberá individuálne. Ďalšie informácie v súčasnosti nie je možné poskytnúť.“

Domov
Zdieľať
Diskusia