Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
10. novembra 2022, 9:41
Čas čítania 0:34

Nórska princezná sa vzdáva kráľovských povinností. Spolu so snúbencom aka šamanom chcú podnikať v oblasti alternatívnej medicíny

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Nórsky kráľovský pár svojej jedinej dcére v oficiálnom vyhlásení poďakoval za prácu, ktorú vo svojej oficiálnej funkcii vykonávala niekoľko desaťročí s vrúcnosťou, so starostlivosťou a s hlbokým nasadením.

Nórska princezná Märtha Louise sa vzdáva kráľovských povinností, aby sa mohla sústrediť na alternatívnu medicínu. Biznis, ktorý ponúka alternatívne riešenie zdravotných problémov, vedie so svojím snúbencom, americkým guru Durekom Verrettom. Správu priniesla CNN.

Päťdesiatjedenročná princezná je po svojom mladšom bratovi Haakonovi a jeho deťoch štvrtá v nástupníckej línii na nórsky trón. Podľa priania svojho otca kráľa Haralda si ponechá titul princezná. Titulu kráľovská výsosť a kráľovských peňazí sa vzdala ešte v roku 2002. 

Princezná Märtha Louise a Durek Verrett.
Princezná Märtha Louise a Durek Verrett. Zdroj: Momodu Mansaray/Contributor/Getty Images

Rozhodnutie nereprezentovať kráľovskú rodinu má princeznej a Durekovi Verrettovi poskytnúť väčšiu slobodu v obchodných aktivitách.

Meditácie a cvičenia

Dvojica spolu vedie meditácie a šamanské cvičenia. Verrett napísal tiež knihu s názvom Spirit Hacking a predáva produkty na ochranu pred vonkajšími energiami.

9. apríla 2024, 19:30 Čas čítania 5:30 Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom

Rodičia, kráľ a kráľovná svojej jedinej dcére v oficiálnom vyhlásení poďakovali za prácu, ktorú vo svojej oficiálnej funkcii vykonávala niekoľko desaťročí s vrúcnosťou, so starostlivosťou a s hlbokým nasadením.

Domov
Zdieľať
Diskusia