Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
3. novembra 2022, 12:15
Čas čítania 0:33

Johnny Depp budúci rok príde na Slovensko. Herec vystúpi na poli za dedinou pri Zvolene

Kategória:
News
Uložiť Uložené

So svojou kapelou vystúpi na poli vo Zvolenskej Slatine.

Johnny Depp sa so svojou kapelou Hollywood Vampires predstaví ako gitarista. U nás je herec známy predovšetkým ako pirát Jack Sparrow. Depp, obľúbený ako Nožnicovoruký Edward či Charlie z továrne na čokoládu, na plátne stvárňuje netypické filmové úlohy. Vo Zvolenskej Slatine sa predstaví ako rocker.

Spolu s Deppom Slovensko navštívia hudobníci ako Tommy Henriksen, Alice Cooper a aj Joe Perry, ktorého môžu fanúšikovia poznať z kapely Aerosmith. 

Prípravy v plnom prúde 

Hudobná akcia je naplánovaná na júl budúceho roka, organizátori však predpokladajú, že sa lístky vypredajú čoskoro. Vstupenky sú už v predaji, zakúpiť si ich záujemcovia môžu od 60 eur. Kapacita 10-hektárového areálu je 12 000 osôb. 

V areáli Olympic Fields organizátori plánujú zdvojnásobiť príjazdovú kapacitu a zapojiť osvetlenie. Pár dní pred podujatím v areáli dočasne zavedú vodovody a medzi areálom a Zvolenom bude premávať kyvadlová doprava. Informuje o tom web Livemusic.sk.

Domov
Zdieľať
Diskusia