Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad
30. októbra 2022, 18:18
Čas čítania 0:48

V Indii sa do rieky zrútil most so stovkami ľudí. Úrady hlásia desiatky obetí

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Most otvorili len pred pár dňami po rozsiahlej rekonštrukcii.

V Indii sa zrútil most, na ktorom v čase pádu stáli stovky ľudí. Most nachádzajúci sa v indickom západnom štáte Gudžarát pochádzal z 19. storočia, no v posledných mesiacoch prešiel rekonštrukciou a nanovo ho otvorili len pred pár dňami.

Podľa indických médií zatiaľ úrady informovali o minimálne 32 mŕtvych osobách, ktoré z mosta spadli do rieky Macchu v meste Morbi. Most dlhý 230 metrov vznikol za koloniálnych čias, keď Indii v 19. storočí vládli Briti. 

Desiatky ľudí zostali po prepade mosta zakliesnení v konštrukcii v chladnej vode, odkiaľ sa ich snažili vyslobodiť najskôr ľudia prítomní na mieste tragédie a následne už záchranné zložky. Vo videách zverejnených na sociálnych sieťach vidieť, že ľudia sa snažili z rieky vyšplhať naspäť do bezpečia po spadnutej konštrukcii mosta a ochranných sieťach.

9. apríla 2024, 19:30 Čas čítania 5:30 Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom

Na moste sa podľa miestnych médií mohlo v čase zrútenia nachádzať odhadom až 400 ľudí, no zatiaľ nie je jasné, prečo most nevydržal nápor a čo tragédiu spôsobilo.

Domov
Zdieľať
Diskusia