Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Martin Adam Pavlík
29. októbra 2022, 18:36
Čas čítania 0:35

V lete vravela, že je príliš pekná na to, aby ju zatkli, dnes čelí obvineniu z vraždy. 28-ročná žena v Las Vegas dobodala matku

Kategória:
News
Uložiť Uložené
V lete vravela, že je príliš pekná na to, aby ju zatkli, dnes čelí obvineniu z vraždy. 28-ročná žena v Las Vegas dobodala matku
Zdroj: Metropolitan Police Department

Hend Bustamiová čelí obvineniu z vraždy.

Yahoo News informuje o kurióznom prípade z Las Vegas. Dvadsaťosemročná Hend Bustamiová dobodala svoju matku a následne sama zavolala políciu.

Podľa dispečera znela zúrivo a polícii len stručne oznámila, že jej matka je mŕtva. Následne zložila. Vo vyhlásení polícia oznámila, že Bustamiová sa s matkou pohádala a hliadka po príchode na miesto našla mŕtvu ženu s viacnásobnými tržnými ranami. 



Na celom prípade je však paradoxné, že Bustamiová bola zatknutá aj v júli na Medzinárodnom letisku Harryho Reida v Las Vegas za výtržnosti, pričom zasahujúcich policajtov dourážala a povedala im, že je príliš pekná na to, aby ju zatkli. 

Žena na policajtov kričala, chcela ich opľuť, nazvala ich zvrhlíkmi a obvinila ich, že sa ju pokúsili znásilniť. Vraj ju obťažovali preto, lebo nikdy nevideli takú peknú ženu. Bustamiová momentálne čelí obvineniu z vraždy a čaká ju proces v Clark County v Nevade. Termín súdu zatiaľ nie je stanovený.

Domov
Zdieľať
Diskusia