Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Tímea Krauszová
26. októbra 2022, 16:42
Čas čítania 0:31

Slovák kŕmil svoju rodinu psami, hrozia mu dva roky vo väzení. Vraj ich nemal ako inak uživiť

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Zabil päť psov.

Dva roky vo väzení hrozia 40-ročnému mužovi z Chminianskych Jakubovian za týranie zvierat. Zabil päť psov, rozporcioval ich a nakŕmil nimi rodinu, informujú TV Noviny.

Týranie zvierat a zanedbanie starostlivosti

Muž tvrdí, že nemal inú možnosť, ako uživiť svoju rodinu, pretože nemá prácu a nepoberá žiadne sociálne dávky. Preto zvieratá zabil a ponúkol ich rodine. 

Momentálne je už dva mesiace vo vyšetrovacej väzbe za týranie zvierat. Polícia na Facebooku o prípade informovala koncom leta. Zvieratá týral v prístrešku v osade, podľa policajných informácií ich udrel po hlave tupou kovovou časťou sekery, čím ich zabil. „Od takto usmrtených zvierat údajne následne kuchynským nožom oddelil hlavu a kožu a telá zvierat rozporcioval.“

Okrem toho je obvinený aj zo zanedbania starostlivosti. Na svoje dve deti pre nedostatok financií neplatil výživné, bývalej družke dlhuje 2 200 eur.

Domov
Zdieľať
Diskusia