Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. októbra 2022, 13:07
Čas čítania 1:09
Adriana Královičová

Luxusný streetwearový butik od Pharrella Williamsa je navrhnutý z recyklovateľných materiálov. Má 465 štvorcových metrov

KULTÚRA
Uložiť Uložené

Najnovšiu prevádzku značky BBC ICECREAM otvoril Pharrel v Miami, na otvorení nechýbali známe osobnosti. Nachádza sa v srdci umenia a dizajnu, v ikonickej štvrti Wynwood. Jej dizajn je navrhnutý z recyklovateľných materiálov.

Pharrel Williams je významnou osobnoťou v hudobnom biznise. Okrem toho prišiel na trh s vlastnou značkou kozmetiky Humanrace a založil streetwearovú značku Billionaire Boys Club/Ice Cream.

Pharrell značku Billionaire Boys Club/Ice Cream uviedol na trh spoločne s japonským dizajnérom Nigom v roku 2003. Tak ako píšu na svojej oficiálnej stránke, značka Billionaire Boys Club sa zameriava viac na originalitu a autentické sebavyjadrenie ako na finančne zneužitie ich slávnych mien.

Komunitu vyzývajú, aby vnímala bohatstvo v ľudskosti, súcite, kreativite a zvedavosti. Ich vlajkové predajne môžeš nájsť v New Yorku, Londýne a  Tokiu. Najnovšia prevádzka sa otvorila v Miami 20. októbra 2022, nechýbali ani známe osobnosti ako David Beckham, Florida, London On Da Track. 

Obchody sú dizajnovým nebom, majú priam futuristický interiér. Vizuálom sa líši práve butik v Miami, ktorý je navrhnutý z recyklovateľných materiálov šetrných k životnému prostrediu, ako sú recyklované plasty, sklo a drevené panely. O dizajn tohto butiku sa postaralo newyorské štúdio Snarkitecture, píše dezeen.com

Nachádza sa v známej umeleckej štvrti Wynwood. Obchod s rozlohou 465 štvorcových metrov má upriamiť pozornosť miestnych umelcov, ponúka exkluzívny tovar a prehĺbi prepojenie značky s komunitou v Miami. Interiér podčiarkuje umelecký zážitok zo značky.

Pharrel Williams architektúra interiérový dizajn
Zdroj: Billionaire Boys Club, Wynwood, Miami/opticalwaves louieseye worldreedye

Podľa portálu dezeen.com sa dizajnéri zo štúdia Snarkitecture v interiéri inšpirovali floridským národným parkom Everglades. Interiér je ladený do svetlých farieb, steny sú obložené drevenými panelmi s béžovým odtieňom. Tie vytvárajú zaujímavý kontrast s ostatnými prvkami, ako sú biele a zelené klietky, v ktorých je uložený tovar. V strede obchodu sa nachádza veľká namodro natretá socha astronauta, ktorá predstavuje symbol značky, ako aj odkaz na vesmírnu históriu Floridy.

„Som veľmi vďačný, že máme príležitosť priniesť náš vlajkový obchod do Miami. Bude to miesto, kam môžu ľudia prísť, aby sa inšpirovali zmesou módy, kultúry, umenia a dizajnu,“ povedal Pharrell Williams pre inflorida.com.

Anketa:
Páči sa ti nový butik značky Pharrella Williamsa?
Áno, je veľmi zaujímavý.
Nezaujíma ma to.
Áno, je veľmi zaujímavý.
67 %
Nezaujíma ma to.
33 %
Billionaire Boys Club, Wynwood, Miami/opticalwaves louieseye worldreedyeinteriérový dizajn Pharrel Williams architektúra interiérový dizajn Pharrel Williams architektúra interiérový dizajn Pharrel Williams architektúra
Zobraziť galériu
(7)


 

Domov
Zdieľať
Diskusia