Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad
19. októbra 2022, 9:48
Čas čítania 1:20

Obľúbenú hru The Sims 4 si odteraz stiahneš úplne zadarmo. Na päťke sa už pracuje, potvrdili vývojári

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Na hre The Sims 5 sa už usilovne pracuje, hovoria vývojári zo štúdia Maxis.

Hru The Sims 4 si môžeš bezplatne stiahnuť a hrať bez obmedzení. Spoločnosť Electronic Arts oznámila, že štvrtý diel obľúbeného simulátora poskytne hráčom zadarmo pri príležitosti predstavenia nového pokračovania úspešnej série, informuje Polygon.

Aj keď si základnú verziu hry môžeš stiahnuť zadarmo, Electronic Arts bude naďalej pýtať peniaze za jednotlivé rozšírenia. Ak si budeš chcieť hru viac prispôsobiť, budeš si musieť za dodatky priplatiť.

Na Sims 5 si ešte niekoľko rokov počkámeVývojári zo štúdia Maxis, ktoré stojí za sériou The Sims, sa pochválili tým, že The Sims 5 je už vo vývoji. Štúdio zatiaľ novú hru vyvíja pod označením Project Rene a fanúšikom sľubuje zážitok zo simulátora života novej generácie. Novinka však príde na trh až o niekoľko rokov.

„Dnešok predstavuje začiatok našej cesty  na najbližších pár rokov, počas ktorej budeme pracovať na tejto novej hre a kreatívnej platforme s aktuálnym názvom Project Rene. Budujeme ju na rovnakých základoch, ktoré z The Sims spravili zaujímavú hru pre viaceré generácie,“ uviedli tvorcovia na konferencii.

2. februára 2024, 16:00 Čas čítania 1:39 Sľubujú lepšiu komunikáciu, iskrenie aj orgazmus. Týchto 5 hier musíš vyskúšať (nielen) na Valentína Sľubujú lepšiu komunikáciu, iskrenie aj orgazmus. Týchto 5 hier musíš vyskúšať (nielen) na Valentína

Na slávnostnom livestreame Maxis verejnosti ukázal viacero záberov z nového Simsu, ktoré ukazujú, ako bude vyzerať napríklad zariaďovanie budúceho príbytku v hre.

Oproti aktuálnej hre The Sims 4 prvotné obrázky z novej hry naznačujú, že pokračovanie bude prepojené na viacerých platformách ako PC či mobilné zariadenia a hráči budú mať možnosť pochváliť sa svojimi výtvormi oveľa jednoduchšie.

Hrať so svojimi kamarátmi budeš môcť z rôznych platforiem v rovnakom čase – jeden z vás môže hrať napríklad na konzole a druhý zase na počítači.

Domov
Zdieľať
Diskusia