Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jana Chovancová
18. októbra 2022, 16:15
Čas čítania 0:32

Slovenskú herečku lekár takmer pripravil o zrak, keď jej časť rohovky odrezal naopak. Polícia ho obvinila

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Očná klinika iClinic čelí pre nepodarené operácie až 13 trestným stíhaniam.

Slovenská herečka Michaela Szöcsová sa pred vyše tromi rokmi rozhodla, že si zjednoduší život odstránením dioptrií. Na zákrok si vybrala známu očnú kliniku v Bratislave iClinic. Vinou lekára však takmer oslepla, upozornil denník SME

„Mala som narodeniny a partner mi povedal, že by sme to takto mohli urobiť. Že si trochu skomfortním život. Bez okuliarov,“ hovorí Michaela pre denník o svojom rozhodnutí.

Zákrok sa herečka rozhodla podstúpiť v laserovom centre Cornea pri Apollo Business centre na Prievozskej ulici, ktoré patrí pod očnú kliniku iClinic plus. 

Nebola však jediná, už v minulosti mala klinika niekoľko nespokojných pacientov. Iba za posledné tri roky na iClinic plus prišlo Úradu pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou 35 podnetov. Pre nepodarené operácie vedie polícia trinásť trestných stíhaní. 

Michaelu Szöcsovú môžeš poznať ako Emese, dcéru Lajosa Gyönörűiho (Andy Kraus) zo seriálu Kutyil, s. r. o.

Domov
Zdieľať
Diskusia