Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Ivan Koribanič
17. októbra 2022, 8:03
Čas čítania 0:49

VIDEO: Ekoaktivisti postriekali londýnsky showroom Astonu Martin. Následne sa prilepili na cestu

Kategória:
News
Uložiť Uložené
VIDEO: Ekoaktivisti postriekali londýnsky showroom Astonu Martin. Následne sa prilepili na cestu
Zdroj: Reprofoto/Twitter.com

Podľa plánov ministra vnútra by mohla vzniknúť nová klasifikácia trestného činu za narušenie fungovania kľúčovej infraštruktúry ako sú letiská, železnice a ropné rafinérie.

Ekologickí aktivisti nastriekali v Londýne showroom automobilky Aston Martin oranžovou farbou, píše Sky news.

Demonštranti zo skupiny „Just Stop Oil“ sa následne neďaleko prilepili na cestu. Tento akt prichádza iba krátko po tom, čo dve ženy v londýnskej Národnej galérii vyliali paradajkovú polievku na obraz Slnečnice od Van Gogha.

Demonštranti chceli postriekaním salónu a prilepením sa k zemi zastaviť ropnú a plynovú expanziu Veľkej Británie.

Podľa plánov štátnej tajomníčky Suelly Braverman by mohla vzniknúť nová klasifikácia trestného činu za narušenie fungovania kľúčovej infraštruktúry ako sú letiská, železnice a ropné rafinérie.

Prilepenie sa k budovám alebo cestám by sa tak vo Veľkej Británii mohlo trestať polročným väzením alebo neobmedzenou pokutou.

V rámci Anglicka došlo za uplynulý týždeň k viacerým demonštráciám. V New Scotland postriekali takisto oranžovou farbou ústredie Metropolitnej polície. Nasledujúci deň demonštranti obmedzili premávku tým, že sa v Londýne prilepili na cesty.

9. apríla 2024, 19:30 Čas čítania 5:30 Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom

Ekoaktivisti zo skupiny Animal Rebellion vyliali v sobotu mlieko na podlahy a výklady obchodov po celej krajine. Týmto krokom vyzvali na budúcnosť založenú na rastlinách a fakt, že farmárov treba pri prechode na takýto potravinový systém podporiť.

Domov
Zdieľať
Diskusia