Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
5. októbra 2022, 9:14
Čas čítania 0:53

Ukrajinci plánujú v prípade jadrového útoku hromadné sexuálne orgie. Organizujú sa na Facebooku

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Skupina má vyše 15 000 členov a jej popularita stále rastie.

Reakcie na jadrové hrozby Vladimira Putina a iných predstaviteľov Ruska môžu mať rôzne podoby. The Vice si všíma, že vyše 15 000 Ukrajincov sa v prípade útoku rozhodlo zareagovať s humorom a plánuje sexuálne orgie na kopci pri Kyjeve.

Skupina „Orgie na kopci Ščekavica: Official“ vznikla ešte 26. septembra a odvtedy naberá na popularite. V prípade jadrového útoku neodporúča svojim členom vyhľadať úkryt v najbližšom bunkri. Naopak, úvodný príspevok členov skupiny inštruuje, aby si pred návštevou kopca ozdobili ruky páskami označujúcimi ich sexuálne preferencie – tri prúžky symbolizujú análny sex a štyri znamenajú orálny sex.

Iný post na stránke v humornom duchu oznamuje: „Hovorí sa, že všetky byty s výhľadom na Ščekavicu z nejakého dôvodu zmizli z trhu nehnuteľností. Jedna z členiek skupiny povedala, že ide o opak zúfalstva a dôkaz megaoptimizmu Ukrajincov, ktorí sa snažia nájsť niečo dobré aj v tej najhoršej situácii. 

Keď 30. septembra zaznel letecký poplach, admin skupiny napísal: „Už je čas?“ a 582 ľudí mu odpovedalo súhlasným emotikonom. Skupina si vyslúžila podporu aj od populárnej ukrajinskej komičky Vierky Serďučky. Skupina sa po nedávnych kontroverzných návrhoch Elona Muska rozhodla miliardára označiť za personu non grata.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa VERKA SERDUCHKA OFFICIAL (@v_serduchka)

Kyjev sa, samozrejme, pripravuje na eventualitu jadrového útoku seriózne. Lekárne hromadia zásoby radiačných tabletiek a mestá sprístupňujú bunkre a pivnice, ktoré môžu slúžiť ako prístrešky. Tabletkami sa začali zásobovať aj lekárne v pohraničných oblastiach susedného Poľska.

Domov
Zdieľať
Diskusia