Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. októbra 2022, 20:42
Čas čítania 0:39
Viktor Kniš

VIDEO: Kanye West otváral módnu prehliadku značky Balenciaga, namiesto móla sa prechádzal v bahne

MÓDA KANYE WEST
Uložiť Uložené

V snahe zaujať dnes už módne domy vymýšľajú naozaj veľmi netradičné formáty prehliadok.

Ešte v piatok zaujala módny svet Bella Hadid, keď sa ukázala na pódiu len v nohavičkách telovej farby a vzápätí jej na telo nastriekali špeciálny sprej. O niekoľko sekúnd už predvádzala biele šaty, v ktorých sa prechádzala po móle. 

Značke Coperni sa rozhodla konkurovať Balenciaga, ktorá zvolila hneď dva „wow momenty“. Tým prvým bolo obsadenie Kanyeho Westa, ktorý patrí dlhodobo medzi najmenej dostupných interpretov, obzvlášť, ak ide o módu. Druhým prekvapením pre divákov bolo špecifické mólo vytvorené z blata a vody. 

Kreatívny riaditeľ módneho domu Demna Gvasalia pre Vogue vyhlásil, že viac nechce vysvetľovať svoj kreatívny proces slovami, ale bude ho v prvom rade znázorňovať podľa stavu svojej mysle. 

Kanye West momentálne zažíva špecifické obdobie, ktoré zároveň verejne zdieľa so svojimi sledovateľmi. Po rokoch sa rozhodol ukončiť spoluprácu so spoločnosťou Adidas a priznal, že najlepšie by bolo, keby svoju značku Yeezy manažoval výhradne sám, ako mu to už v minulosti ľudia z fachu radili. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa British Vogue (@britishvogue)

Domov
Zdieľať
Diskusia