Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad
25. septembra 2022 o 16:06
Čas čítania 1:12

Putin hneď po ohlásení mobilizácie odcestoval z Moskvy na týždňovú dovolenku v luxusnej vile pri jazere, tvrdí ruská novinárka

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Ruský prezident vopred nahral viacero videí, ktoré má Kremeľ priebežne zverejňovať.

Ruský prezident Vladimir Putin odišiel z Moskvy a uchýlil sa do svojho tajného sídla uprostred lesov pri Valdajskom jazere.

Na svojom Telegrame o tom informuje nezávislá ruská novinárka Farida Rusamova, podľa ktorej si u troch zdrojov z Putinovho prostredia overila, že minulú stredu odcestoval z Kremľa a momentálne svoje dni trávi na „dovolenke“.

Podľa novinárky Putin opustil Moskvu v deň, keď Kremeľ zverejnil video s ohlásením „čiastočnej mobilizácie“. Putin mal video nahrať vopred, aby minulú stredu 21. septembra odišiel do mesta Velikij Novgorod, ktorý leží približne na polceste medzi Moskvou a Petrohradom. V meste sa zúčastnil na koncerte.

„Okamžite po koncerte, ako hovoria moje zdroje, si dal Putin pauzu od verejných aktivít, ktorá bude trvať minimálne týždeň,“ informuje novinárka. Putin podľa nej dopredu natočil viacero videí, kde sedí na bilaterálnych stretnutiach, aby ich Kremeľ mohol priebežne zverejňovať a ukazovať tak ľuďom, ako usilovne prezident pracuje.

12. júla 2024 o 10:30 Čas čítania 5:39 Výroba delostreleckej munície v EÚ nerastie tak, ako tvrdí Európska komisia. Na Slovensku zarába český zbrojár Výroba delostreleckej munície v EÚ nerastie tak, ako tvrdí Európska komisia. Na Slovensku zarába český zbrojár

Do práce by sa mal Putin vrátiť budúci štvrtok, keď má na pláne návštevu nespresneného priemyselného regiónu v Rusku. Jeden zo zdrojov novinárke povedal, že Putin momentálne necháva oddýchnuť svoje „telo a dušu“. K dispozícii má trojposchodový wellness s kryokomorou, bahenným kúpeľom, pivným kúpeľom či vírivkou v príjemnom lesnom prostredí.

Aj keď hovorca prezidenta Dmitrij Peskov odmietol, že by bol Putin odcestovaný pri Valdajskom jazere, prezident Putin sa v piatok 23. septembra nezúčastnil na slávnostnom koncerte v centre Moskvy, ktorého cieľom bolo vyburcovať verejnú podporu pre referendá na Donbase a juhovýchode Ukrajiny. Podľa Peskova sa Putin nezúčastnil, lebo mal veľa práce v Kremli.

Domov
Zdieľať
Diskusia