Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
10. septembra 2022, 9:12
Čas čítania 0:42
Jakub Paulík

Malá morská víla Ariel sa v hranej verzii od Disney odhaľuje v prvom traileri

Malá morská víla Ariel sa v hranej verzii od Disney odhaľuje v prvom traileri
Zdroj: Disney
FILMY A SERIÁLY SPRÁVY ZO SVETA THE LITTLE MERMAID
Uložiť Uložené

Hlavnú postavu si zahrala mladá Halle Bailey.

Disney na tohtoročnej akcii D23 predstavilo viacero pripravovaných noviniek. Jednou z nich je aj vyše minútový teaser na hranú verziu The Little Mermaid, ktorá je v slovenčine skôr známa pod názvom Malá morská víla. Premiéra hranej verzie je stanovená na rok 2023.

Ak si videl známy animovaný film z roku 1989, iste si spomenieš na niektoré jeho príbehové časti, najmä na princeznú Ariel. Tú v hranej verzii stvárnila 22-ročná Halle Bailey, ktorá prespievala staré známe hity, ako napríklad aj Part of Your World.

Hlavná hrdinka sa bude vo filme pokúšať preskúmať svet ľudí, pričom sa zamiluje do princa Erica, stvárneného Jonahom Hauer-Kingom. Jej láska sa však stretne s odporom otca, kráľa Tritona, ktorého hrá Javier Bardem. 

Vo filme uvidíme aj obávanú Uršulu, stvárnenú Melissou McCarthy, a nové postavy Perlu a Karinu, ktoré hrajú Lorena Andrea a Kajsa Mohammar. Novú Malú morskú vílu režíroval Rob Marshall. Ten v roku 2002 natočil na Oscara nominovaný muzikál Chicago. Naposledy však u divákov a kritikov nepochodil s muzikálom o Mary Poppinsovej (2018), ktorý bol výrazne priemerný až podpriemerný (našu recenziu nájdeš tu).

Anketa:
Páči sa ti Halle Bailey ako malá morská víla Ariel?
Je super.
Celkom ujde.
Nič moc.
Ešte neviem.
Je super.
14 %
105 Hlasov
Celkom ujde.
12 %
86 Hlasov
Nič moc.
57 %
424 Hlasov
Ešte neviem.
18 %
131 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia