Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Ema Stanovská
31. augusta 2022, 12:28
Čas čítania 0:36

Muž z Prešovského okresu usmrtil a rozporcioval piatich psov. Hrozí mu až päť rokov vo väzbe

Kategória:
News
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Incident sa odohral v obci Chminianske Jakubovany v okrese Prešov.

Muž z Prešovského okresu mal utýrať minimálne piatich psov, oddeliť ich hlavu a kožu a telá zvierat následne rozporciovať. Upozornili na to policajti na Facebooku.

„Enviropolicajti oddelenia Prešov odboru odhaľovania nebezpečných materiálov a environmentálnej kriminality Národnou centrálou osobitného druhu kriminality boli vyslaní na základe hlásenia operačného dôstojníka do obce Chminianske Jakubovany v okrese Prešov,“ informujú policajti.

Na mieste sa už nachádzala policajná hliadka obvodného oddelenia, ktorá následne obmedzila na osobnej slobode podozrivého 40-ročného muža.

Podľa informácií policajtov mal V. H. v prístrešku nachádzajúcom sa v osade utýrať minimálne piatich psov. „Psov presne nezistenej rasy, pohlavia a veku mal tupou kovovou časťou sekery udrieť po hlave, v dôsledku čoho došlo k ich usmrteniu. Od takto usmrtených zvierat mal následne kuchynským nožom oddeliť hlavu a kožu a telá zvierat rozporciovať.“


Vyšetrovateľ enviropolície muža obvinil z trestného činu týrania zvierat a navrhol jeho väzobné stíhanie. Po dokázaní viny mu hrozí trest odňatia slobody na jeden až päť rokov.

Domov
Zdieľať
Diskusia