Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je vytvorený v rámci mediálnej spolupráce s televíziou Markíza
30. augusta 2022, 16:30
Čas čítania 2:14
Sponzorovaný obsah

Predstieral život v zahraničí, aby nemusel chodiť do školy. Pán profesor otvoril štvrtú sériu témou šikany

FILMY A SERIÁLY PÁN PROFESOR TELEVÍZIA MARKÍZA
Uložiť Uložené

Podarí sa Marošovi zaradiť do kolektívu?

Štvrtá séria Pána profesora je oficiálne tu a hneď v úvodnej časti sa postará o dramatický dej. Už v predošlých článkoch sme ti predstavili novú triedu. To, že s 2. B to Samo nebude mať ľahké, nám potvrdila už prvá epizóda. Premiéru si môžeš vychutnať na Markíze už dnes večer o 20.30 h, ale ak si príliš nedočkavý, na streamovacej platforme VOYO ju nájdeš vždy v predstihu.

sleduj pána profesora
pán profesor
Zdroj: TV Markíza

Nový spolužiak sa stal obeťou šikany

Nástup do novej školy iba dva týždne pred koncom školského roka by zvládal ťažko asi každý. Maroš predstieral, že žije s mamou v Holandsku a študuje individuálne. Úrady im na to prišli a poslali ho dokončiť školský rok, tak ako ostatní žiaci, v lavici. Už pri prvom stretnutí si riaditeľ na Maroša „zasadne”, čo najprv pôsobí zvláštne, pretože sa nikdy predtým nestretli. Vyjde však najavo, že Marošova matka je bývalá študentka riaditeľa Rácza.

Marošove začiatky nespríjemní ani trieda, okamžite ho začnú šikanovať. Do riešenia situácie sa pustia Samo s Klaudiou, ktorým prácu komplikuje Marošova matka. Syna chce zo školy dostať za každú cenu a nepochopiteľne trvá na homeschoolingu.

pán profesor
Zdroj: TV Markíza

 
Na chvíľu to začne vyzerať, že spolužiaci si s novým študentom začínajú rozumieť, dokonca ho pozvú na párty v bazéne. Keď si však všimnú, že Maroš dostal vo vode erekciu, opäť sa stane terčom výsmechu. Domov ho privedie polícia, čo je pre jeho mamu posledná kvapka. Napriek všetkému sa Maroš zaľúbi do ráznej cirkusantky Nely (Katrin Virághová) a rád by pokračoval v prezenčnom štúdiu, hoci to preňho znamená náročné hľadanie svojho miesta v kolektíve. 

pozri sa, ako to dopadne
pán profesor
Zdroj: TV Markíza

Prvá skúsenosť pred kamerou

Maroša stvárnil Roman Maximilián Kollár, ktorý doposiaľ nemal s herectvom skúsenosti. Romana sme sa preto opýtali, či potreboval špeciálnu prípravu a ako mu išlo natáčanie chúlostivej scény v bazéne: „Cítil som sa veľmi dobre. Pred štartom natáčania sme mali aj herecké tréningy, kde sme si všetci v rámci skúšok prešli aj prvými trapasmi. Všetok stres teda zo mňa opadol už tam. A najmä, sme skvelá partia, to mi pomohlo tiež.“ Mladému hercovi ani intímnejšia scéna nerobila problém. „Vnímam to profesionálne a ako súčasť práce. Vo všeobecnosti nie som plachý či hanblivý človek. Nerobil som si teda z toho ťažkú hlavu,“ vysvetľuje. 

pán profesor
Zdroj: TV Markíza

Zaujímalo nás, či má Roman so svojou postavou Maroša niečo spoločné, vďaka čomu sa dokázal lepšie do hrania vžiť. „S Marošom mám spoločných pár vecí. Taktiež som žil v zahraničí, konkrétne v susednej krajine tej, v ktorej býval seriálový Maroš. Obaja si ideme za svojím, ak sa nám niečo páči. Ak by Maroš nebol ,homeschooler‘ a vyrastal v normálnom kolektíve od malička, zrejme by sme boli dvojičky. Sme však úplne odlišní v tom, že Maroš nemal spoločenské základy. Na rozdiel od neho som človek, ktorý má rád dobrú spoločnosť a ľudí okolo seba.“

Dokáže Samo prísť na to, prečo má Marošova matka taký odpor ku škole, a pomôže novému študentovi zapadnúť? Bude to poriadne komplikované. Ako to celé dopadne, sa dozvieš dnes večer na Markíze o 20.30 h alebo už v tejto chvíli na VOYO. Keďže sme ti v úvode sľúbili dávku drámy, okrem náročnej témy šikany uvidíš nečakané zásnuby a jeden pozitívny tehotenský test zo školských záchodov. 

sleduj premiéru štvrtej série

Nezabudni, že premiérové časti Pána profesora si môžeš pozrieť na Markíze každý utorok o 20.30 h. No ak si príliš zvedavý, všetky epizódy nájdeš v predstihu na streamovacej platfotme VOYO.
Domov
Zdieľať
Diskusia