Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktor Kniš
25. augusta 2022, 13:04
Čas čítania 1:02

VIDEO: Fínska premiérka vysvetľuje tanec na večierku so slzami v očiach: Som len človek, aj ja sa chcem zabaviť v temných časoch

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Fínska premiérka s roztraseným hlasom vysvetľovala, že aj ona je len človek a z času na čas jej chýba zábava v týchto temných časoch.

Fínska premiérka Sanna Marinová vystúpila na konferencii v Lathi s emotívnym prejavom, v ktorom sa verejne vyjadrila k uniknutému videu z večierka, informuje Sky News. Aj keď už podstúpila drogový test s negatívnym výsledkom, najmä fínska opozícia pokračuje v antikampani. Marinová so slzami v očiach verejnosti vysvetľovala, že aj ona je len obyčajný človek, ktorý má z času na čas potrebu zabaviť sa. Apeluje aj na veľmi temnú a stresujúcu dobu, v ktorej má právo na vlastné aktivity. 

Dodáva, že ani ona by si nepriala, aby verejnosť uniknuté videá videla, pretože nešlo o obsah pre oči všetkých. 

Zatiaľ nie je jasné, ako video uniklo, Marinová sa však dočkala obrovskej podpory od voličov a aj od zahraničných politikov. Ide o „kauzu“, ktorá ani zďaleka rozsahom škôd nedosiahne na kauzy iných vlád v štátoch Európy. 

@skynews#PrimeMinister of #Finland becomes tearful in an #emotional#speech after she issued an #apology addressing a picture that emerged of two influencers posing naked in her official residence #SannaMarin#party♬ original sound - Sky News

Fínska premiérka sa ešte v utorok oficiálne ospravedlnila za uniknutú fotografiu zo súkromného večierka, ktorý organizovala v júli vo svojom oficiálnom sídle. 


V priebehu tohto týždňa sa na sociálnych sieťach začala šíriť fotografia, na ktorej sa bozkávajú dve influencerky. Vrchnú polovicu tela majú obnaženú a prekrýva ju len nápis Fínsko. Fotografia bola vyhotovená v oficiálnom sídle Marinovej.


„Podľa môjho názoru je tá fotografia nevhodná. Ospravedlňujem sa za to. Takýto typ fotografie vôbec nemal vzniknúť, no okrem toho sa na večierku neodohralo nič nezvyčajné,“ uviedla Marinová a potvrdila, že záber bol naozaj odfotografovaný v jej sídle.

Domov
Zdieľať
Diskusia