Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Eduard Starkbauer
23. augusta 2022, 19:58
Čas čítania 0:48

Fínska premiérka rieši ďalší „škandál“. Influencerky hore bez sa bozkávali na párty v jej oficiálnom sídle

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Fotografia vznikla na toaletách pre hostí v sídle fínskej premiérky. Sanna Marinová sa už za fotku ospravedlnila.

Na sociálnych sieťach sa objavila ďalšia divoká fotografia z oficiálneho sídla fínskej premiérky Sanny Marinovej. Za snímku, na ktorej sa počas párty bozkávajú dve influencerky, sa už podľa BBC premiérka stihla verejne ospravedlniť. Ženy na fotografii si odhaľujú poprsie a držia oficiálne pôsobiacu ceduľku s nápisom „Fínsko“.

Sanna
Zdroj: TASR/AP

Júlový večierok sa v helsinskom sídle premiérky konal po hudobnom festivale Ruisrock. Fotografia bola urobená na toaletách na prízemí, ktoré používali hostia. Premiérka, ktorá v ostatných dňoch čelila kritike za video z iného neviazaného večierka, označila fotografiu za nevhodnú. „Ospravedlňujem sa za to. Takýto typ fotografie vôbec nemal vzniknúť, no okrem toho sa na večierku neodohralo nič nezvyčajné.

Sanna Marinová sa netají tým, že si užíva bežné aktivity, chodí do klubov aj na koncerty. Len pred pár dňami podstúpila po kritike verejnosti test na prítomnosť omamných látok, ktorého výsledok bol negatívny. 

9. apríla 2024, 19:30 Čas čítania 5:30 Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom

Premiérka v oficiálnom sídle usporiadala večierky už niekoľkokrát a v decembri 2021 čelila kritike za účasť na tanečnej párty, na ktorej zotrvala až do skorých ranných hodín, hoci vedela, že bola predtým vystavená koronavírusu.

Domov
Zdieľať
Diskusia