Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR Jakub Paulík
18. augusta 2022, 13:32
Čas čítania 0:27

Na aukcii v Aucklande si rodina kúpila kufre, doma v nich našli pozostatky tiel dvoch detí.

Kategória:
Zaujímavosti
Uložiť Uložené

V čase smrti mali zhruba 5 až 10 rokov.

Na aukcii v Aucklande si istá rodina zakúpila kufre, v ktorých sa nachádzali pozostatky dvoch detí vo veku päť až desať rokov, uvádza Independent. Časti tiel boli v kufroch podľa vyšetrovateľov niekoľko rokov. Výhercovia aukcie si kufre spolu s hrozivým obsahom zobrali domov, kde zistili, čo sa v nich ukrýva.

Policajný predstaviteľ Tofilau Faamanuia Vaaelua povedal, že „časový rozdiel medzi úmrtím a nájdením pozostatkov vyšetrovanie veľmi komplikuje“. Nemohol však spresniť pohlavie  detí ani uviesť, či išlo o súrodencov.

Dvojica kufrov bola v sklade odložená približne tri až štyri roky. Príbuzní obetí sa podľa polície zrejme nachádzajú na Novom Zélande. V kufroch údajne boli aj detské hračky, ktoré by mohli pomocou metódy DNA pomôcť identifikovať obete.

Domov
Zdieľať
Diskusia