Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík
5. augusta 2022, 11:14
Čas čítania 0:39

Igor Matovič: Sulík ma nahováral na vyhodenie Borisa Kollára. Je to profimanipulátor a klamár so zakomplexovaným megaegom

Kategória:
Politika
Uložiť Uložené

Spor medzi ministrom financií a ministrom hospodárstva pokračuje.

Bývalý premiér a súčasný minister financií Igor Matovič na Facebooku znova otvorene kritizuje svojho koaličného partnera Richarda Sulíka. Opísal ho akoprofimanipulátora a klamára so zakomplexovaným megaegom“, ktorý ho vraj opakovane žiadal, aby z koalície vyhodili Borisa Kollára.

Ministra hospodárstva obvinil z toho, že údajne v rozhovore pre Denník N klamal. Podľa tvrdenia Sulíka Matovičovi v SMS správe napísal, aby „zakopali vojnovú sekeru“, na čo vraj Matovič odpovedal len „hm“. Šéf rezortu financií však uvádza, že v správe z 18. septembra 2021 návrh prímeria Sulík podmieňoval vyhodením Borisa Kollára z koalície.

„Ak sa rozhodneš vyprevadiť Borisa z koalície, môžeš rátať s 20 hlasmi klubu SaS (predbežne aj Miro Kollár). Ty máš 52, Veronika 4, to je 76,“ napísal vraj Sulík.

Podľa Matoviča ho Sulík na vyhodenie Borisa Kollára z koalície nahováral dokopy asi desaťkrát a pýtal sa tiež, na čo im je v koalícii ministerka investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Veronika Remišová. „Mňa nahováral na vyhodenie Borisa a Veroniky. Borisa a Veroniku na vyhodenie mňa,“ tvrdí Matovič.

Anketa:
Komu viac dôveruješ?
Igorovi Matovičovi.
Richardovi Sulíkovi.
Ani jednému.
Igorovi Matovičovi.
14 %
69 Hlasov
Richardovi Sulíkovi.
41 %
205 Hlasov
Ani jednému.
45 %
228 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia